Prof. dr. Justin Jansen

Hoogleraar corporate entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit, ontvouwt het belang van innovatie voor grote organisaties. Als onderdeel van de top 200 most influential scientific minds wereldwijd en academic director van het Erasmus Centre for Entrepreneurship, doet hij onderzoek bij en adviseert hij bedrijven hoe zij ondernemerschap kunnen verweven in hun organisatiecultuur. Hij zal zijn kennis delen over hoe continue innovatie en ondernemerschap gecombineerd kunnen en moeten worden met het runnen van de dagelijkse business.

Hans Schikan

PharmD, tot voor kort CEO van Prosensa, neemt u mee in zijn ervaring in ‘Ondernemen in biotech: over adrenaline en serotonine’. Hans heeft Prosensa, een innovatief Nederlands biofarmaceutisch bedrijf dat zich richt op neuromusculaire aandoeningen met als speerpunt de ziekte van Duchenne, onlangs verkocht aan het Amerikaanse BioMarin voor $840 miljoen.

Job Nijs

Co-founder en partner van The Venture Generator, licht zijn missie toe: ‘unlocking the entrepeneurial ecosystem for industry’. Job begon zijn carrière als ondernemer in 2002 met een in Rotterdam gevestigde start-up die mislukte in 2005. Hij was de eerste directeur van de YES!Delft incubator, mede-initiatiefnemer van het Mainport Innovation Fund (KLM, Schiphol, Rabobank, TU Delft).