slogan_wit

De Rotterdam Science Tower is een centrum van wetenschap, innovatie en ondernemerschap en kent vijf unieke eigenschappen.

UNIEKE HIGHSPOT

In het stadshavengebied van Rotterdam staat het innovatiecentrum voor hoogwaardige biomedische bedrijven, medische innovaties en startende bedrijven. Het is er een uitstekende ‘business environment’ ontstaan, te midden van een academische omgeving.


HOOGSTE NORM

De Rotterdam Science Tower voldoet aan alle (inter)nationale normeringen en eisen die gelden voor de vestiging van laboratoria, zoals:
• ML I en ML II (Nederlandse normering)
• BSL II (Internationale normering)
• FDA (Amerikaanse goedkeuring)


TIJDELIJK HUREN?

Ook voor de kleine en startende ondernemingen die op zoek zij naar een laboratorium is er goed nieuws: het LabHotel in de Rotterdam Science Tower. Dit ‘hotel’ biedt laboratoria aan die kunnen worden gehuurd voor een korte periode, met een minimum van drie maanden. Dit is een innovatieve oplossing van grote problemen voor veel kleine bedrijven in de regio. Voor studenten biedt dit gebouw tevens veel mogelijkheden. Zo kunnen zij bijvoorbeeld in hetzelfde gebouw stage lopen, als waar zij studeren.


24/7 BESCHIKBAAR

Uw veiligheid is gewaarborgd in de Rotterdam Science Tower. De receptie bewaakt de camerasystemen en de slagboom en heeft een audiosysteem. Ook heeft u heeft 24 uur per dag, zeven dagen per week de beschikking over uw ruimten (in overleg met de bewaking). De algemene ruimte op de begane grond en alle toegangsdeuren zijn aangesloten op de alarminstallatie van het gebouw. Zo is de veiligheid en toegang voor u en uw medewerkers gegarandeerd.


WERKEN EN LEREN

Startup Campus is de business incubator van de Erasmus Universiteit (EUR). De Startup Campus is opgericht om bedrijvigheid en kennisoverdracht (valorisatie) op het gebied van Life Science, gezondheidszorg en ICT (zakelijke dienstverlening) te ondersteunen. ROC Zadkine heeft een regionaal opleidingscentrum Zadkine in de toren met de opleiding laboratoriumtechniek.

Is bereikbaarheid een belangrijk criterium?

De Rotterdam Science Tower is strategisch gelegen, in het westen van de stad. De afstand naar Rotterdam-The Hague Airport bedraagt niet meer dan 8 autominuten. Uitvalswegen naar alle belangrijke steden in binnen- en buitenland zijn dichtbij. De locatie is ook goed bereikbaar via het wijd vertakte netwerk van het openbaar vervoer. Direct naast de toren ligt een metrohalte, langs het gebouw passeren diverse bus- en tramlijnen.

A20

Public transport

Rotterdam/The Hague Airport

HIGHSPOT of EUROPE SCIENCE, INNOVATION AND ENTREPRENEURING

Wij zijn trots op onze partners. Onze partners zijn trots op ons.partners