Capacity: 100 Starting: 7 July 14:30 – 19:00

Read all about this event here

— Note: This masterclass is in Dutch —

— Update: Startup Sales Brainstorm voorafgaand aan de masterclass —

Voorafgaand aan de masterclass is er om 14:30 uur de mogelijkheid voor sales representatives/founders aan te sluiten bij de Startup Sales Brainstorm om hun ervaringen te delen en te discussiëren over hoe je een deal kan sluiten als startup.

Er zal een groepsdiscussie plaatsvinden over de succesfactoren in het salesproces die leiden tot een gesloten deal. Deze discussie zal Thomas Kools, Flex-Appeal, leiden door verschillende elementen uit het sales proces naar voren te brengen. Uiteindelijk zullen de deelnemers met een beknopte best practice startup sales de Masterclass Acquisitie ingaan! RSVP voor de Startup Sales Brainstorm hier: http://meetu.ps/s/.0/lR9yK/f

— Masterclass Acquisition by André Hagelen —

Er zijn veel manieren om nieuwe klanten te werven. Netwerken, online, AdWords, social media etc. Toch gaat bij veel bedrijven de telefoon steeds minder vaak over… Het wordt lastiger om nieuwe klanten binnen te halen.

In deze Masterclass Acquisitie leer je hoe je deze uitdaging nog deze zomer succesvol kunt oppakken. Je leert de strategie, ontdekt aan welke knoppen je kunt draaien om meer nieuwe klanten binnen te halen en maakt kennis met een aantal nieuwe technologieën om een grote stap voorwaarts te maken in acquisitie.  Dit alles gevat in een 6 stappen acquisitie-plan dat je nog deze zomer kunt uitrollen.